+31 527 25 22 78 info@herculesfc.nl

Betoncasco’s

Betoncasco’s voor arken en kantoren
Iedere nieuwe woning, ark of kantoor op het water begint met een betonnen casco. Een betoncasco is het fundament en bepalend voor de levensduur van uw woning op het water. Comfortabel wonen en/of werken op het water begint met een degelijk fundament van Hercules. In Nederland zijn honderden woonarken gebouwd op een betoncasco van Hercules Floating Concrete.
Bel Hercules Floating Concrete voor een afspraak. Wij helpen u graag verder.

Bestaande woonschepen in een nieuw betonnen casco
Een specialiteit van Hercules is het plaatsen van bestaande woonschepen in een nieuw betonnen casco. Dit kunnen woonschepen zijn met een stalen casco dan wel een betonnen casco. Het grote voordeel is dat er geen werfbezoek meer noodzakelijk is.
Het uit- en inplaatsen doen wij afhankelijk van de situatie op verschillende manieren. In ieder geval zodanig dat de risico’s van een dergelijke operatie verwaarloosbaar zijn.

Aangezien het onderhoud aan een bestaand woonschip soms gewoon nodig is, is dit en enorme upgrade en meerwaarde van uw waterwoning. Dus als uw waterwoning toe is aan een nieuw casco: bel Hercules Floating Concrete.

Met de kennis, voor elke oplossing

Betoncasco’s van A tot Z

Als één van de weinige partijen in Nederland levert Hercules Floating Concrete uw betoncasco’s van A tot Z op. Van productie en vervoer tot en met plaatsing onder uw ark. Bij ons heeft u één altijd aanspreekpunt.

VOLG ONS OP

info@herculesfc.nl
 

+31 (0)527 252278

Handelsstraat 11,
7772 TS Hardenberg